Isuzu SUV Forum banner
1 - 5 of 5 Posts

·
Registered
Joined
·
21 Posts
Discussion Starter · #1 ·
96 Rodeo , Just got this thing back togather after changing out the water pump and noticed that the dash light that says reABS and the brake light stay on . pulled the emg.brake up and down a few times but the lights remained on. It set for about a week with the emg. brake on while I changed the water pump, belts, and hoses. I did not notice the lights the first few times I started it after the pump change ,but tonight when I went to move the car the lights were on. I did not pull the Neg batt, cable in a effort to reset anything, if it can be done that way. HELP HELP
 

·
Registered
Joined
·
57 Posts
Removing power to the ECU should reset it. Approx 10 min do it.

Just remove postive off battery.
 

·
Registered
Joined
·
6 Posts
I think I have a similar problem. My 97 Rodeo e-brake light stays on all the time. However, I just noticed that when I put on the rear windsheild wipre, it goes out. When the wipers are turned off the light comes back on again. The e-brake switch has been replaced so that's not it. Any thoughts on this? Could unpluging the ECU fix this?

Thanks,

Alex
 

·
Registered
Joined
·
1,007 Posts
Same thing in our 95. It comes on now and then for no reason. Never did it until we changed the back brakes. Books says something about a reset. As above, disconnect.
 
1 - 5 of 5 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top